Skip to main content Skip to footer

Kies een reis

De eerste stap: kies een reis!

Kies een reis

De eerste stap: kies een reis!

Stappenplan

Kies de reis van je leven

Je bent op de website van Masterskip terecht gekomen. Top! Misschien door filmpjes op TikTok, via vrienden of familie, of een gewone Google search. Nu is het tijd voor de eerste stap: kies je reis!

Twee soorten reizen

Er zijn twee soorten reizen bij Masterskip: Oceaanoversteek reizen en Caribische reizen. In grote delen zijn al onze reizen hetzelfde, en gericht op het persoonlijke ontwikkeling in het groepsproces aan boord. Het Masterskiprogramma is overal hetzelfde: je volgt je reguliere schoolvakken op zee, en leert samenwerken door sailtraining aan boord.

Maar hoe maak je dan je keuze?

Eigenlijk zijn datum en locatie de belangrijkste twee kenmerken. Wanneer wil je op reis, en waar wil je naar toe?

Wanneer wil ik op reis?

Kijk om deze vraag te beantwoorden naar toetsweken, verjaardagen, kerst (kerst aan boord is een feest!) en andere belangrijke data. Wat past het beste in je planning? Bekijk de data hier >

Waar wil ik naar toe?

Je Masterskip-tijd breng voor maximaal 1/4e door aan land, en minimaal 3/4e op zee. Voor al onze reizen geldt dus dat je het meeste aan boord van het Tall Ship bent. Lees de beschrijving van onze reizen door, en bedenk waar je heen wilt.

Reis gekozen?

Je reis is gekozen, geweldig! Nu heb je een concreet doel en iets om naar uit te kijken :). Vergeet niet het interesseformulier onderaan de reispagina in te vullen. Hierdoor weten wij dat je interesse hebt in onze reis.