Skip to main content Skip to footer

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst

Alles weten over Masterskip?

Laat je door een docent én een Masterskip-trainee informeren en stel iedere vraag die in je op komt! Regelmatig organiseren wij informatiebijeenkomsten voor toekomstige trainees en hun ouders. Naast alle informatie die wij via onze website verstrekken en in onze folder staat, is het fijn om uit eerste hand alles over zo’n grote reis te horen. Wij raden je daarom ook aan om een informatiebijeenkomst bij te wonen.

Tijd: 19:00 – 20:30
Door wie: Docent en oud-trainees
Locatie: Online (Zoom)

Datum: zie het selectievakje "selecteer bijeenkomst" in het formulier hieronder

Aanmelden informatiebijeenkomst

Data:

11 juni
1 juli
21 augustus
10 september
2 oktober
21 oktober

Dit wordt er besproken

Tijdens een informatiebijeenkomst vertellen we over het leven aan boord, lichten we de verschillende reizen toe en delen oud-Masterskippers hun ervaringen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor al jullie vragen en staan wij open voor gewoon een persoonlijk praatje. Tijdens elke informatiebijeenkomst zijn een onderwijscoördinator of docent en oud-Masterskippers aanwezig. 

We organiseren meerdere keren per jaar zowel online als ‘live’ informatiebijeenkomsten. Wil jij graag deelnemen aan een informatiebijeenkomst? Laat het ons weten door bovenstaand formulier in te vullen. In het geval van een online bijeenkomst ontvang je een dag van tevoren een mail met linkje naar de bijeenkomst.

Informatiebijeenkomst op locatie

Wanneer er meer mensen van een klas of school geïnteresseerd zijn, dan zijn wij ook bereid om bij op school of locatie langs te komen en een presentatie te geven. Op die manier kunnen we iedereen (zowel de leerlingen als de docenten en ouders) gelijk van de juiste informatie voorzien en het onderwijsprogramma toelichten. Is dit iets voor jou? Laat het ons weten.