Stappenplan om mee te gaan

Wil je mee met een Masterskip-reis? Onderneem dan de volgende stappen:

 

  1. Bedenk waarom je mee wilt. Wat zijn je verwachtingen van de reis en het onderwijs? Bezoek eventueel een informatiebijeenkomst.
  2. Overleg met je ouder(s) / of verzorger(s) en kies een reis uit.
  3. Schrijf je voorlopig in. Hiermee maak je kenbaar mee te willen met één van de reizen en zullen we je op de hoogte houden van bijvoorbeeld de data van de workshops over fondsenwerving en hoe je je daarvoor kunt inschrijven.
  4. Ga, na toestemming van je ouders, met een motivatiebrief naar je afdelingsleider en licht je mentor in. Zet in deze brief waarom jij zo graag mee wilt, wat je hoopt te leren en hoe jij je schoolwerk tijdens de reis wilt gaan doen. Laat het ons weten zodra je contact hebt gehad met je afdelingsleider. Mail naar info@masterskip.com. NB: toestemming van jouw school is noodzakelijk om mee te kunnen op één van onze educatieve reizen op de Wylde Swan. Indien nodig kan de afdelingsleider contact met ons opnemen, zodat wij het Masterskip-programma nader toe kunnen lichten.
  5. Zorg er voor dat je de reissom bij elkaar hebt. Maak bijvoorbeeld een sponsorplan. En kom naar één van de workshops over fondsen werven.
  6. Heb je toestemming van je ouders en school, en ben je helemaal zeker van je deelname? Schrijf je dan definitief in. Je ontvangt van ons een boekingsbevestiging. Ruim voor vertrek ontvang je een paklijst, een plan van aanpak en een onderwijsbriefing.
  7. Vanaf zes weken voor vertrek: planners invullen, toetsen regelen, concrete leerdoelen opstellen en tas inpakken. Op avontuur!
  8. Bekijk de paklijst.

 

Let op: dit hele traject kan een flinke tijd in beslag nemen. Wij raden aan om zo snel mogelijk een en ander te plannen.