Skip to main content Skip to footer

Stappenplan voor nieuwe trainees

Stappenplan voor nieuwe trainees

Stappenplan

Stappenplan voor nieuwe trainees

Jij wilt mee met Masterskip: geweldig! Op deze pagina lees je stap voor stap wat je moet doen vanaf het moment dat je voor het eerst onze website bezoekt tot dat je aan boord stapt. Succes met je inschrijving!

Heb je vragen over Masterskip? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Stappenplan

Tijdlijn: van inschrijving tot vertrek

Gefeliciteerd! Jij gaat mee met Masterskip! Nu is het aftellen naar de dag van vertrek. In onderstaande tijdlijn kun je zien wat je voor je reis nog van ons kunt verwachten, en wat wij van nog van jou verwachten.

Gegevens aanvullen

2 weken na je boeking
Het is belangrijk dat je direct na je boeking je toestemming ouders, medische vragenlijst en paspoortgegevens invult in je persoonlijk account. Dit kun je direct na je boeking doen. Voor vertrek ontvang je een reminder om deze gegevens te controleren en te zorgen dat dit up to date is.

Vervolg je Masteracties

Na je boeking
Bij je inschrijving heb je 30% van het reisbedrag aanbetaald. Uiterlijk 60 dagen voor vertrek betaal je de overige 70%, en een aantal weken voor vertrek van je reis betaal je nog de prijs van je vliegticket (meer info). Ga dus aan de slag met je Masteracties en spaar de rest van het bedrag bij elkaar!

Plan van aanpak

2 maand voor vertrek
Je kunt je gaan voorbereiden op je reis! Door je plan van aanpak te gaan maken laat je ons én je docenten weten wat je aan boord gaat doen. Het is dus belangrijk dat je ons dat op tijd toestuurt! Hiervoor ontvang je 2 maanden voor vertrek een mail met meer info.

Uitnodiging Kick-Off bijeenkomst

2 maanden voor vertrek
En dan ziet Masterskip het gebeuren. De bezoekersaantallen op de site stijgen. De zichtbaarheid groeit en ongeveer 2 maanden voor vertrek ontvang je ook een uitnodiging voor de Kick-Off. Hier ontmoet je je mede-trainees (en ouders!) en krijg je informatie over jouw reis.

Tas inpakken

Het is tijd om je tas te pakken! Gebruik de paklijst in je persoonlijk account zodat je niets vergeet. En misschien heb je nog wat aan deze tips van oud trainees 🙂.