Skip to main content Skip to footer

Boek je reis

De laatste stap: het boeken van je reis!

Boek je reis

De laatste stap: het boeken van je reis!

Stappenplan

Exclusief programma

Ieder jaar kunnen er zo'n 350 trainees mee met Masterskip. Dat klinkt misschien veel maar jaarlijks zijn er bijna drie keer zo veel trainees geïnteresseerd in onze reizen. Maar de een derde van alle geïnteresseerden kan mee dus! Zorg er dus voor dat je niet te laat boekt.

Wanneer moet ik boeken?

De eerste reizen raken in het begin van het schooljaar ervoor vol. Wil je bijvoorbeeld in 2025/2026 mee? De reizen komen in juni van het jaar ervoor online. Dit jaar op 1 juni 2024 om 10:00 uur.

Betalen bij inschrijving

Wanneer je je reis boekt moet je 30% van het reisbedrag aanbetalen. De andere 70% betaal je uiterlijk 3 maand voor vertrek. Het is dus belangrijk dat je een goed plan hebt voor het bij elkaar sparen van de overige 70%.

Waar wil ik naar toe?

Als je je reis boekt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Kun je onverwacht niet mee en wil je je reis annuleren? Dan betaal je annuleringskosten. Hoeveel dat is is afhankelijk van hoeveel tijd voor vertrek je annuleert.

Geboekt? Gefeliciteerd!

Jij staat op het punt om de reis van je leven te beginnen! Na je boeking is het belangrijk dat je alle gegevens in je persoonlijk account aanvult. Gedaan? Aftellen maar!