Skip to main content Skip to footer

26NL4 - Atlantische Zeilreis: van de Azoren over de Ierse Zee naar Schotland

From 02 maart 2026 12:00 until 13 april 2026 12:00

mrt. 02, 2026 - apr. 13, 2026

Een unieke ervaring met Masterskip! Je zeilt namelijk de Atlantische Oceaan over vanaf de Azoren naar het historische Cork in Ierland.

Hierna vaar je met je medetrainees door de Ierse Zee langs het Isle of Man, bekend om zijn beroemde straatraces en vele motorlegendes. Daarnaast kent dit eiland ook een prachtige natuur en een rijke geschiedenis.

Uiteindelijk eindig je in het betoverende Schotland, met indrukwekkende kastelen, ruïnes, uitgestrekte groene heuvels en mystieke meren.

Deze route biedt een perfecte mix van culturele en natuurlijke schatten, samen met uitdagend zeilen.

NU BOEKEN

Dit maakt deze reis uniek

Azoren
We vertrekken vanaf de Azoren, alle negen eilanden zijn adembenemend mooi. Een waar paradijs met groene bergen, diepe kleurrijke valleien en helderblauwe watervallen. Vanaf deze gave bestemming beginnen we aan onze uitdagende tocht richting het noorden.

Atlantische avontuur
Je werkt samen als één hechte groep en raakt volledig afgestemd op het ritme van de oceaan. Elke taak aan boord is cruciaal: van navigeren en het bijhouden van de koers tot het samenwerken om de zeilen af te stellen. Tijdens lange dagen en nachten op open zee worden wachtmomenten gevuld met gesprekken en observaties van de sterrenhemel, terwijl het geluid van de golven voor rust zorgt.

Cork, Ierland
Na de Atlantische zeiltocht bereiden we ons samen voor op onze aankomst in Ierland. Je komt aan in het bruisende Cork en ontdekt de muzikale ziel van de stad waar traditionele Ierse muziek overal te horen is. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur en geniet van de historische charme van deze stad.

Isle of Man
We varen noordwaarts door de Ierse Zee en passeren ‘the Isle of Man’, beroemd om zijn schilderachtige kustlijnen en charmante dorpjes. Geniet van de authenticiteit en de indrukwekkende landschappen van dit unieke eiland.

Schotland
Je reis eindigt in het betoverende Schotland, waar ruige kastelen, glooiende heuvels en mystieke meren ons verwelkomen. Ervaar de unieke mix van natuur, cultuur en geschiedenis die dit land zo speciaal maakt. Schotse tradities, zoals doedelzakmuziek en kilts, geven de reis een bijzondere afsluiting.

Jouw Masterskipreis
Beleef een onvergetelijke zeiltocht en ontdek enkele van de meest unieke bestemmingen die de Atlantische wereld te bieden heeft! Tijdens de reis leer je niet enkel veel over zeilen maar ook over jezelf. Het is niet zomaar een reis, het is een persoonlijke ontdekkingsreis, een uitdaging en een avontuur dat je leven verrijkt.

Jouw koers naar de toekomst begint hier, met Masterskip. Stap aan boord en zet zeil naar jouw horizon.

HOUD ER REKENING MEE DAT:

Bij Masterskip staan levensverandering door persoonlijke ontwikkeling en groepsvorming door tijd door te brengen aan boord van het Tall Ship op de eerste plaats. Excursies en tijd aan land zijn aangenaam maar hebben geen prioriteit. Flexibiliteit is essentieel voor een authentieke zeilervaring met Masterskip. Het doel van deze zeilreis met Masterskip is om van startpunt naar de uiteindelijke bestemming te varen (oceaanoversteek of Caribische reis), voornamelijk door te zeilen en gebruik te maken van gunstige winden. Deze reisroute is een algemene gids en kan worden gewijzigd op basis van factoren zoals het weer, de beschikbaarheid van daglicht, omstandigheden in het vaargebied, scheepsplanning en mogelijkheden om het zeeleven te bekijken of bepaalde plaatsen onderweg te bezoeken. De specifieke route wordt uiteindelijk bepaald door de kapitein, rekening houdend met deze factoren. De kapitein heeft de bevoegdheid om te beslissen of de zeilen of de motor wordt gebruikt voor voortstuwing. Voor bepaalde bestemmingen kan toestemming van nationale autoriteiten nodig zijn om aan land te gaan, deze kan echter niet altijd verkregen worden vóór de publicatie van het reisschema.

Wat krijg je hiervoor terug?

Inclusief & Exclusief

Inbegrepen

Een levensveranderende ervaring!

Al je eten en drinken

Excursies

Een tof docententeam

Masterskip kleding pakket

Uitgesloten

Vlucht

Souvenirs voor je ouders

Eventuele visa

Zakgeld

Eventuele vaccinaties

HOUD ER REKENING MEE DAT:

Onze prijzen zijn exclusief vliegticket. Masterskip boekt wel je vliegticket en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de retour vliegtickets kostten de afgelopen jaren voor deze bestemmingen tussen de 300 en 500 euro.

26NL4 - Atlantische Zeilreis: van de Azoren over de Ierse Zee naar Schotland

From 02 maart 2026 12:00 until 13 april 2026 12:00

mrt. 02, 2026 - apr. 13, 2026

€ 8.950,00p.p

NU BOEKEN

Interesselijst

Wil jij mee met deze reis, maar kun je nog niet inschrijven? Meld je dan aan voor onze interesselijst. Je komt dan bij ons in het systeem en ontvangt updates over deze reis. Let op: deze interesselijst heeft geen invloed op je definitieve inschrijving, en hiermee is er nog geen plek aan boord voor je gereserveerd.

Ik ben een