Skip to main content Skip to footer

Vliegtickets en Masterskip: hoe zit het?

Vliegtickets en Masterskip: hoe zit het?

Een veelgestelde vraag van trainees gaat over de vliegreis van en naar het schip. "Moet ik zelf een ticket kopen?", "Regelt Masterskip de vliegreis?" en "Is de prijs van het vliegticket bij de boekingsprijs inbegrepen?" zijn vragen die we veel voorbij horen komen. Tijd om er iets meer informatie over te geven.

Zelf betalen?

Misschien heb je ergens iets over onze oude situatie gelezen. Vroeger was het zo dat het vliegticket bij je Masterskip-reis inbegrepen was. Zoals je weet zijn de prijzen van vliegtickets afgelopen jaren enorm gestegen, en zijn ze veel minder constant dan vroeger. Om die reden zijn we genoodzaakt de kosten van vliegtickets los te verrekenen.

Huidige situatie: exclusief ticket

Helaas blijft de prijs van de vliegtickets onvoorspelbaar. Daarom is de prijs van je Masterskip reis exclusief het vliegticket.

Ondanks dat je zelf je vliegticket betaalt, hoef je de vliegreis niet zelf te boeken. Wij boeken de tickets, en daarvan ontvang je voor vertrek een factuur voor de prijs van de tickets.

Hoeveel kost een vliegticket?

We begrijpen heel goed dat je je misschien afvraagt hoe duur deze tickets ongeveer gaan zijn. Om je een indicatie te geven van de reiskosten (vliegtickets) per reis geven we je hierbij de kosten die we hadden in het afgelopen schooljaar: 2023/2024. Belangrijk: dit zijn tijdens de start van de reizen in 2023/2024. Deze kosten kunnen dus nog heel goed gaan stijgen.

  • Oceaanoversteek: tussen 850 en 1.440 euro
  • Caribische reis: tussen de 850 en 1.250 euro

Heb je vragen over vliegtickets, of andere vragen over je reis? Bekijk onze veelgestelde vragen, of neem gerust contact met ons op!