Skip to main content Skip to footer

Nieuw seizoen, nieuwe routes!

Seizoen 2025/2026

Nieuw seizoen, nieuwe routes!

Seizoen 2025/2026

Veel toekomstige trainees zaten er al op te wachten en afgelopen weekend was het zo ver: de nieuwe reizen van seizoen 2025/2026 kwamen online! Dat er veel animo voor deze reizen is was duidelijk: de eerste reizen zitten al voor de helft vol!

Nieuwe bestemmingen met de Noorderlicht

Afgelopen weekend hebben we met trots het nieuwe vaarschema voor het seizoen 2025/2026 bekendgemaakt. En Guess Who's Back! Na twee jaar van avontuurlijk reizen met Tall Ship Artemis, gaan we dit seizoen weer zeilen met onze eigen iconische schepen Noorderlicht en Wylde Swan.

Het nieuwe seizoen belooft ongekende avonturen met een aantal nieuwe bestemmingen. Omdat onze reizen langs exotische eilanden altijd veel trainees trekken gaan we met Tall Ship Noorderlicht een aantal bijzondere eilanden aan doen. Dit zijn landen in West-Afrika, maar ook Schotland en IJsland! Deze reizen bieden studenten de unieke kans om niet alleen de kunst van het zeilen onder de knie te krijgen, maar ook om te leren over de diverse culturen, natuur en geschiedenis van deze fascinerende locaties. Bekijk de Noorderlicht reizen hier >

Wylde Swan: succesformule

Naast de nieuwe routes van de Noorderlicht, blijft de Wylde Swan haar indrukwekkende tochten voortzetten met dit jaar een extra reis! Vanwege de populariteit van de zeilreizen langs exotische eilanden hebben we een extra Afrika-reis toegevoegd. De oceaanoversteek 25WS2 brengt de Wylde Swan vervolgens naar de Cariben. Met deze aanpassing bieden we nog meer trainees een onvergetelijke ervaring. Bekijk de Wylde Swan reizen >

Zeilen en onderwijs

Masterskip blijft trouw aan zijn missie om onderwijs op zee te brengen, waarbij trainees vaardigheden opdoen op het gebied van teamwork, leiderschap en zelfredzaamheid. Elke reis is samengesteld om allereerst een uitdagende en verrijkende zeilreis te garanderen, met als aanvulling daarop eventueel bezoeken aan land.

Voor meer informatie over de nieuwe reizen en om te reserveren, bezoek de Masterskip-website. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een buitengewoon zeilavontuur dat je horizon zal verbreden en je leven zal verrijken!

Extreem hoge boekingsaantallen

Dat er veel trainees zaten te wachten op de nieuwe reizen was al snel duidelijk: de eerste reizen zitten al voor de helft vol! Wil je zeker zijn van een plekje op de reis van jouw eerste keuze? Wacht dan niet te lang met boeken.

Bekijk alle reizen in schooljaar 2025/2026 op ons reisoverzicht. Kun je nog niet boeken? Vergeet dan niet aan je interesse aan te geven via het formulier onderaan de reispagina!

Bekijk alle reizen >