Skip to main content Skip to footer

Nog plek op je reis? Zo check je het zelf!

Nog plek op je reis? Zo check je het zelf!

De eerste kick-off is achter de rug: het Masterskip schooljaar is van start! Sta jij nog voorlopig ingeschreven? Dan maak je misschien kans op één van de laatste plekjes.

Vorige week hebben we alle voorlopige inschrijvers een appje gestuurd met een update over hun reis. Heb je deze update niet gekregen? Neem dan even contact met ons op zodat we het je kunnen vertellen.

Check zelf of er nog plek is

Je kunt gemakkelijk checken of er nog plek is op je reis. Dit doe je door naar het overzicht van onze reizen te gaan. Als je vervolgens op 'boeken' klikt en je kunt de betaling starten, dan kun je er vanuit gaan dat er nog plek is. Zo niet, dan toont er een melding met de volgende tekst over dat je reis vol is.

Wat moet je doen om mee te gaan op reis?

Om mee te kunnen op reis moet je je inschrijven op een reis.

  1. Regel je toestemming voor school (bekijk hier een aantal tips)
  2. Boek je reis
  3. Betaal je reis
  4. Lever de benodigde documenten aan in je persoonlijk account

Nog geen toestemming van school? Geen probleem! Als je verwacht dat toestemming geen probleem zal zijn, omdat er eerder trainees zijn mee geweest van je school kun je je reis al boeken maken. Hierbij ga je wel akkoord met onze algemene voorwaarden en bijbehorende annuleringsstaffel.

Natuurlijk staan we tijdens het gehele proces klaar om je vragen te beantwoorden. Gelukt? Gefeliciteerd! Je gaat mee op reis!