Skip to main content Skip to footer

Mid ocean swim met Sinterklaas

Mid ocean swim met Sinterklaas

Het begon als een normale zonnige dag op de Wylde Swan.

Alleen was het weer wel anders, er waren namelijk bijna geen golven en de wind was ook heel rustig. Dus het idee van een mid-ocean swim borrelde al bij alle trainees. Toen we bij de lunch te horen kregen dat we onze zwemkleding aan moesten gaan trekken, sprongen een uurtje later de eerste al in het water. Het idee dat er oneindig veel water onder ons was, was wel een beetje eng, maar dat hield ons niet tegen om overal waar het kon van de boot af te springen. Na een uurtje dobberen moesten we alweer vertrekken.

Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje….

Deze week hadden we nog iets leuks: Sinterklaas! Hij was helemaal omgevaren met de pakjesboot zodat hij ook nog even langs kon komen op de Wylde Swan. Alle pieten hadden ook echt superleuke cadeautjes meegenomen, dus hebben wij een top drie gemaakt van de allerleukste:

  1. Het t-shirt voor Pim, onze engineer, waar een display op vastzit met led lichtjes die de roterende letters: “PIM BEST ENGINEER” spellen.
  2. Het drinkglaasje voor Mirthe gegeven door niemand minder dan Richard, onze kapitein.
  3. De chocoladeletterspeurtocht door heel de boot voor Olivia S.

We hadden ook nog super lekkere kruidnoten en bankletters gemaakt door een team van trainees, die heel de dag bezig zijn geweest in de galley waar het bijna 40 graden was.

Sinterklaas ging weer terug naar Spanje en wij zeilen verder naar de Cariben.

Groetjes van Steven en Filou