Skip to main content Skip to footer

Internships: wat zijn dat nu eigenlijk?

Internships: wat zijn dat nu eigenlijk?

Twee internship dagen achter de rug, maar wat zijn internships nou eigenlijk? We zijn ons natuurlijk aan het voorbereiden voor de grote Ships takeover!

Dit kan niet zonder ervaring, daarom heeft de crew ons een kans gegeven om over hun schouder mee te kijken. Wat doen ze eigenlijk? We kunnen twee keer twee dagen met ze meelopen, maar niet elke baan is voor iedereen. Kan je het harde werk wel aan? Daarom moesten we een sollicitatie doen bij de baan die ons het leukst leek. We moesten vertellen waarom deze baan goed bij je past en wat jouw kwaliteiten zijn in dat gebied. De sollicitatiebrieven werden ofcourse in het Engels geschreven. Er is namelijk ook Deense crew aan boord. De crew heeft onze brieven gelezen en geprobeerd iedereen een leuke baan te geven (natuurlijk is elke baan hier leuk).

Tijdens de internships is er hard gewerkt. De koks hebben hun best gedaan om ons lekker eten aan te bieden, er zijn veel zeilen gehesen door de Bosun en Deckhands, hard geklust door de engineers, er is navigatie uitgelegd aan de first mates, goed schoongemaakt door de mensen van interior die ons heel lekker wakker maakte met goede muziek (dankjewel Warner, Floortje en ValeriaL). Verder is er nog astronavigatie gedaan door onze captains en zijn er hele leuke spelletjes bedacht door onze lieve docenten.

Na 2 dagen stage te hebben gelopen komt er morgen weer een toetsdag aan. We wensen onze mede trainees heel veel succes!

Groetjes Esmee & Margje

(foto credits naar Steven Ooms)