Skip to main content Skip to footer

Terugblik: docententeam 23/24 en de open dag

Terugblik: docententeam 23/24 en de open dag

In het weekend van 17 en 18 juni was het een drukte van belang op de Wylde Swan. Zaterdag kwamen alle docenten van aankomend schooljaar langs om elkaar te ontmoeten en het schooljaar voor te bereiden. Zondag was het de beurt aan de trainees van aankomend schooljaar tijdens de open dag. Masterskip Manager Sjaak blikt terug.

Masterskip docententeam 23/24

Op zaterdag 17 juni hebben de Masterskippdocenten een fantastische dag gehad op de Wylde Swan te Scheveningen. Het team voor 23/24 bestaat uit een aantal nieuwe gezichten, maar bestaat ook weer uit een aantal ervaren Masterskippers. De dag stond in het teken van de volgende zaken:

  • Elkaar leren kennen
  • Rondleiding op het schip
  • Onderwijs aan boord
  • Aandacht voor sailtraining
  • Het leven aan boord

De docenten hebben er zin in en staan te popelen de trainees te mogen ontvangen op de Artemis en Wylde Swan!

Open dag Wylde Swan

Afgelopen zondag konden de trainees seizoen 23/24 voor het eerst kennis maken met de Wylde Swan te Scheveningen. Oud trainees stonden ze met veel enthousiasme op te wachten, om ze een rondleiding te geven op dit prachtige Tall Ship en ze hun eigen ervaringen en avonturen te vertellen. Ook werden al voorzichtig de eerste contacten onder de toekomstige trainees gelegd. Tijdens de komende kick-offs zullen de trainees elkaar, de docenten en een gedeelte van de crew nog beter leren kennen.

We kijken terug op een fantastisch weekend!