Skip to main content Skip to footer

Een dag vol lianen

Een dag vol lianen

Het wordt een dag vol lianen, spannende modderpaadjes en een geweldige plons in gevaarlijk water. Het is tijd voor een blog van Dore en Mare

Vandaag was het lazy day, het ontbijt startte om 8:00. Het groepje dat ontbijt moest maken moest ook gelijk lunch maken omdat wij gingen hiken door de jungle. Om 9:15 begonnen we met tenderen. Vanaf daar gingen we met een busje dat veel te klein was voor ons naar de jungle. We moesten 45 minuten bij elkaar op schoot of dwarsliggen. Eenmaal aangekomen heeft iedereen zich onder gesprayd met deet.

 

We zouden een tocht van 1,5 uur hebben maar dat werd een goeie twee uur ploeteren door de modder. Het was wel heel mooi en het zeker waard. Daarna gingen we weer met datzelfde volgepropte busje naar een beekje/kleine waterval waar je er vanaf kon gaan als glijbaan. Dore heeft dat als eerste uitgeprobeerd door erin te vallen met kleren en al. Daarna gingen we met de bus naar het stadje in sint Vincent en mochten we hier loslopen. Alle trainees hebben hier ook aan land avond gegeten, dat bestond grotendeels uit KFC. Om 19:15 moesten we weer verzamelen en gingen we terug naar onze boot. Een geslaagde dag!

Liefs Mara en Dore