Skip to main content Skip to footer

De 3 redenen om je nu in te schrijven

De 3 redenen om je nu in te schrijven

En dan is het moment daar: jouw reis is vol en je kan niet meer mee. O, o wat nu?! Dat wordt kijken naar een andere reis... Weer opnieuw om tafel met school om je planning rond te krijgen... Je eigen verwachtingen bijstellen, want jouw voorkeur zit al vol! 

GELUKKIG is dit gemakkelijk TE VOORKOMEN!

Het gebeurt echt...

Het gebeurt echt: trainees die niet mee kunnen op reis omdat ze zich te laat hebben ingeschreven. Dat kan natuurlijk veel verschillende redenen hebben, maar dit zijn de meest voorkomende:

  • toestemming van school laat op zich wachten
  • het geld voor de reis is nog niet voor elkaar
  • zonder de juiste documenten heb je nog géén definitief plekje aan boord

Toestemming van school

"Ik kan me nog niet inschrijven, want ik heb nog geen toestemming van school!".

We snappen dat je liever wacht met inschrijven totdat je de toestemming van school op papier hebt. Alleen, misschien is de toestemming alleen nog een formaliteit. Je weet bijvoorbeeld dat er ieder jaar meerdere trainees mee gaan van jou school, of je hebt bijvoorbeeld al mondelinge toestemming. In zo'n geval kun je er voor kiezen je al in te schrijven. Belangrijk: het blijft de verantwoordelijkheid van jou en je ouders dat de toestemming van school binnen komt. Twee weken na inschrijving moet je dit bestand uploaden in je persoonlijk account.

Geld voor mijn reis

Misschien hebben al je Masteracties nog niet zoveel geld opgeleverd dat je de reissom al in één keer kunt betalen. Dan hebben we goed nieuws voor je. Je definitieve inschrijving is vooral de bevestiging dat je er echt 100% voor gaat. Je plek aan boord is nu zeker en je hoeft eerst nog maar 30% van de reis te betalen. De andere 70% komt pas twee maand voordat je vertrekt. Dus je hebt echt nog veel tijd om het te regelen. En met je definitieve inschrijving op zak laat je zien: ik ga dit echt doen! "Dus jullie, sponsors, kunnen me echt helpen!"

Inschrijving zonder documenten te uploaden

"Ik heb geboekt en mijn persoonlijke gegevens ingevuld in mijn persoonlijk account. Nu kan ik mee, toch?"

Nou, nog niet helemaal... We hebben direct na je inschrijving een aantal dingen van je nodig. Dit zijn je toestemming ouders, je paspoortgegevens en je medische gegevens. Vooral dat laatste is belangrijk. Onze reizen zijn fysiek inspannend, en daarom is het belangrijk dat we een goed beeld krijgen van je medische situatie. Wanneer je deze niet invult, kunnen we niet beoordelen of je fit genoeg bent om mee te gaan op reis. Vul deze gegevens dus direct in. Mochten we hier vragen over hebben hoor je van ons!

Andere twijfels

Heb je nog andere twijfels over Masterskip? Neem gerust contact met ons op of stuur ons gewoon een WhatsApp-berichtje!