Skip to main content Skip to footer

WS4 - Caribische zeilreis: Tall Ship zeilen naar Cuba

From 25 februari 2025 12:00 until 01 april 2025 12:00

feb. 25, 2025 - apr. 01, 2025

VOLGEBOEKT

Jamaica en Cuba: twee landen in het Caraïbisch gebied met een grote verscheidenheid in natuur. Wist je bijvoorbeeld dat het land Cuba wel 4.000 kleine eilandjes rijk is? Genoeg te ontdekken dus en dat ga je ook zeker doen tijdens deze reis. Aan boord van ons Tall Ship zeil je van Sint-Maarten naar Cuba en ontdek je de (on)bekende cultuur én natuur van deze bijzondere eilanden.

Vaar mee van Sint-Maarten naar Cuba

Nadat je op Sint-Maarten bent aangekomen en naar ons Tall Ship bent gebracht stap je direct aan boord. Zodra je je thuis voelt op het schip, gaan we van start met een prachtige lange zeiltocht. Tijdens de zeilreis bewonder je de schoonheid van de Caribische zee terwijl we naar Cuba varen. Wellicht lukt het ook om Jamaica te bezoeken. Op beide eilanden kun je jezelf onderdompelen in de levendige cultuur en adembenemende natuur. Het zeilen van eiland naar eiland bied je de mogelijkheid om de veelzijdigheid van deze Caribische juweeltjes te ervaren. 

Aan het einde van jouw avontuur wacht een vlucht vanaf Cuba om terug te keren naar Nederland. Vol trots en voldoening kijk je terug op deze onvergetelijke reis. Wat hebben jij en je mede-trainees onwijs veel meegemaakt! Jullie zijn een levenservaring rijker en deze gave herinneringen zullen je voor altijd bij blijven.

Wat krijg je hiervoor terug?

Inclusief & Exclusief

Inbegrepen

Een levensveranderende ervaring!

Al je eten en drinken

Excursies

Een tof docententeam

Masterskip kleding pakket

Uitgesloten

Vlucht

Souvenirs voor je ouders

Eventuele visa

Zakgeld

Eventuele vaccinaties

HOUD ER REKENING MEE DAT:

Onze prijzen zijn exclusief: vliegticket. Masterskip boekt wel je vliegticket en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1.440 euro.

WS4 - Caribische zeilreis: Tall Ship zeilen naar Cuba

From 25 februari 2025 12:00 until 01 april 2025 12:00

feb. 25, 2025 - apr. 01, 2025

€ 7.150,00p.p

NU BOEKEN

Interesselijst

Wil jij mee met deze reis, maar kun je nog niet inschrijven? Meld je dan aan voor onze interesselijst. Je komt dan bij ons in het systeem en ontvangt updates over deze reis.

Ik ben eenHOUD ER REKENING MEE DAT:

Bij Masterskip staan levensverandering door persoonlijke ontwikkeling en groepsvorming door tijd door te brengen aan boord van het Tall Ship op de eerste plaats. Excursies en tijd aan land zijn aangenaam maar hebben geen prioriteit. Flexibiliteit is essentieel voor een authentieke zeilervaring met Masterskip. Het doel van deze zeilreis met Masterskip is om van startpunt naar de uiteindelijke bestemming te varen (oceaanoversteek of Caribische reis), voornamelijk door te zeilen en gebruik te maken van gunstige winden. Deze reisroute is een algemene gids en kan worden gewijzigd op basis van factoren zoals het weer, de beschikbaarheid van daglicht, omstandigheden in het vaargebied, scheepsplanning en mogelijkheden om het zeeleven te bekijken of bepaalde plaatsen onderweg te bezoeken. De specifieke route wordt uiteindelijk bepaald door de kapitein, rekening houdend met deze factoren. De kapitein heeft de bevoegdheid om te beslissen of de zeilen of de motor wordt gebruikt voor voortstuwing. Voor bepaalde bestemmingen kan toestemming van nationale autoriteiten nodig zijn om aan land te gaan, deze kan echter niet altijd verkregen worden vóór de publicatie van het reisschema.