Skip to main content Skip to footer

NL1 - Atlantische Zeilreis: van Iberië naar West-Afrika

From 19 december 2024 12:00 until 23 januari 2025 12:00

dec. 19, 2024 - jan. 23, 2025

VOLGEBOEKT

Ga mee met deze bijzondere reis, waarbij we Macaronesië gaan ontdekken!
Dit zijn de vulkanische eilanden in de warme oceaan voor de tropische Afrikaanse kust.

Ons stoerste Tall Ship, de Noorderlicht, is je nieuwe thuis tijdens deze zeiltocht van Iberië naar wellicht Madeira, de Canarische eilanden en via Casablanca naar Kaapverdië.

Het wordt een onvergetelijk, leerzaam & inspirerend avontuur!

Ga je mee op ontdekkingsreis?


Welkom aan boord

Eenmaal in Zuid-Portugal aangekomen stap je direct gezellig met al je mede-trainees aan boord. Zodra je je thuis voelt op het schip, beginnen we aan onze avontuurlijke zeiltocht richting het zuidwesten.

Cultuur & Natuur
We gaan naar Casablanca, de grootste stad van Marokko, vol culturele en historische bezienswaardigheden. Met wellicht een excursie in de Marokkaanse woestijn en kamelen spotten. We varen verder zuidwaarts richting de volgende eilandengroep, dat zou de archipel van Madeira kunnen zijn. Ook wel bekend als het kleurrijke bloemeneiland met ruige kustlijnen.

Bijzondere ontmoetingen
Vervolgens omarmen we de krachtige passaatwinden op weg naar de Canarische Eilanden, waar nog veel onontdekte schatten te vinden zijn, zoals de niet-toeristische eilandjes El Hierro, La Gomera en La Palma. Voel hoe de wereld warmer wordt en de zee tot leven komt met dolfijnen die dartelen in het kielzog van ons schip. We zetten onze oversteek voort om kennis te maken met het tropische Kaapverdië. Deze vulkanische eilanden voor de westkust van Afrika zijn een echte must-see!

Tropische kerst
Wat deze reis ook zeer speciaal maakt, is dat we kerst gaan vieren ergens in Macaronesië, omringd door witte zandstranden, groene palmbomen en de helderblauwe zee! Dat maak je maar één keer in je leven mee!

Jouw Masterskipreis
Elke golf brengt nieuwe kennis, elk zuchtje wind fluistert verhalen van verre landen. Op zee, onder de sterren, leer je niet alleen over zeilen, maar ook over jezelf. Dit is niet zomaar een reis, het is een persoonlijke ontdekkingsreis, een uitdaging, en een avontuur dat je leven verrijkt.
Jouw koers naar de toekomst begint hier, met Masterskip. Stap aan boord en zet zeil naar jouw horizon.

Wat krijg je hiervoor terug?

Inclusief & Exclusief

Inbegrepen

Een levensveranderende ervaring!

Al je eten en drinken

Excursies

Een tof docententeam

Masterskip kleding pakket

Uitgesloten

Vlucht

Souvenirs voor je ouders

Eventuele visa

Zakgeld

Eventuele vaccinaties

HOUD ER REKENING MEE DAT:
Onze prijzen zijn exclusief vliegticket. Masterskip boekt wel je vliegticket en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de retour vliegtickets kostten de afgelopen jaren voor deze bestemmingen tussen de 300 en 500 euro.

NL1 - Atlantische Zeilreis: van Iberië naar West-Afrika

From 19 december 2024 12:00 until 23 januari 2025 12:00

dec. 19, 2024 - jan. 23, 2025

€ 8.800,00p.p

NU BOEKEN

Interesselijst

Wil jij mee met deze reis, maar kun je nog niet inschrijven? Meld je dan aan voor onze interesselijst. Je komt dan bij ons in het systeem en ontvangt updates over deze reis. Let op: deze interesselijst heeft geen invloed op je definitieve inschrijving, en hiermee is er nog geen plek aan boord voor je gereserveerd.

Ik ben eenHOUD ER REKENING MEE DAT:

Bij Masterskip staan levensverandering door persoonlijke ontwikkeling en groepsvorming door tijd door te brengen aan boord van het Tall Ship op de eerste plaats. Excursies en tijd aan land zijn aangenaam maar hebben geen prioriteit. Flexibiliteit is essentieel voor een authentieke zeilervaring met Masterskip. Het doel van deze zeilreis met Masterskip is om van startpunt naar de uiteindelijke bestemming te varen (oceaanoversteek of Caribische reis), voornamelijk door te zeilen en gebruik te maken van gunstige winden. Deze reisroute is een algemene gids en kan worden gewijzigd op basis van factoren zoals het weer, de beschikbaarheid van daglicht, omstandigheden in het vaargebied, scheepsplanning en mogelijkheden om het zeeleven te bekijken of bepaalde plaatsen onderweg te bezoeken. De specifieke route wordt uiteindelijk bepaald door de kapitein, rekening houdend met deze factoren. De kapitein heeft de bevoegdheid om te beslissen of de zeilen of de motor wordt gebruikt voor voortstuwing. Voor bepaalde bestemmingen kan toestemming van nationale autoriteiten nodig zijn om aan land te gaan, deze kan echter niet altijd verkregen worden vóór de publicatie van het reisschema.