Skip to main content Skip to footer

AR3 - Caribische zeilreis: ontdek de Caribische zee

From 13 januari 2025 12:00 until 17 februari 2025 12:00

jan. 13, 2025 - feb. 17, 2025

VOLGEBOEKT

Beleef een avontuur dat de ware ontdekkingsreiziger in jou wakker maakt. Het imposante Tall Ship zal je thuis worden, waar je alles leert over zeilen op een Tall Ship. Vanaf daar ga je op een onvergetelijke reis, langs de tropische eilanden, terwijl je de jungle verkent onder begeleiding van lokale gidsen.

Hoe ziet je avontuur eruit?

Na aankomst in de Cariben stap je direct aan boord van het Tall Ship. Zodra je je thuis voelt op het schip, gaan we van start met een langdurige zeiltocht. Vervolgens maken we verschillende kortere tochten waarbij je diverse eilanden bezoekt. Tijdens deze ontdekkingstochten geniet je van adembenemende natuur en kom je misschien in contact met de lokale bevolking van deze betoverende tropische eilanden. Zoals met al onze reizen zijn we vooral aan het zeilen, maar natuurlijk bezoeken we ook een aantal eilanden. Misschien overnacht je wel een nacht op een onbewoond eiland!  

Aan het einde van jouw avontuur vlieg je vanaf het mooie Sint-Maarten terug naar Nederland. Vol trots en voldoening kijk je terug op deze onvergetelijke reis. De herinneringen en vriendschappen die je op hebt gedaan gaan een leven lang mee!

Wat krijg je hiervoor terug?

Inclusief & Exclusief

Inbegrepen

Een levensveranderende ervaring!

Al je eten en drinken

Excursies

Een tof docententeam

Masterskip kleding pakket

Uitgesloten

Vlucht

Souvenirs voor je ouders

Eventuele visa

Zakgeld

Eventuele vaccinaties

HOUD ER REKENING MEE DAT:

Onze prijzen zijn exclusief: vliegticket. Masterskip boekt wel je vliegticket en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1.440 euro.

AR3 - Caribische zeilreis: ontdek de Caribische zee

From 13 januari 2025 12:00 until 17 februari 2025 12:00

jan. 13, 2025 - feb. 17, 2025

€ 7.150,00p.p

NU BOEKEN

Interesselijst

Wil jij mee met deze reis, maar kun je nog niet inschrijven? Meld je dan aan voor onze interesselijst. Je komt dan bij ons in het systeem en ontvangt updates over deze reis.

Ik ben eenHOUD ER REKENING MEE DAT:

Bij Masterskip staan levensverandering door persoonlijke ontwikkeling en groepsvorming door tijd door te brengen aan boord van het Tall Ship op de eerste plaats. Excursies en tijd aan land zijn aangenaam maar hebben geen prioriteit. Flexibiliteit is essentieel voor een authentieke zeilervaring met Masterskip. Het doel van deze zeilreis met Masterskip is om van startpunt naar de uiteindelijke bestemming te varen (oceaanoversteek of Caribische reis), voornamelijk door te zeilen en gebruik te maken van gunstige winden. Deze reisroute is een algemene gids en kan worden gewijzigd op basis van factoren zoals het weer, de beschikbaarheid van daglicht, omstandigheden in het vaargebied, scheepsplanning en mogelijkheden om het zeeleven te bekijken of bepaalde plaatsen onderweg te bezoeken. De specifieke route wordt uiteindelijk bepaald door de kapitein, rekening houdend met deze factoren. De kapitein heeft de bevoegdheid om te beslissen of de zeilen of de motor wordt gebruikt voor voortstuwing. Voor bepaalde bestemmingen kan toestemming van nationale autoriteiten nodig zijn om aan land te gaan, deze kan echter niet altijd verkregen worden vóór de publicatie van het reisschema.