Skip to main content Skip to footer

25WS2 - Oceaanoversteek: van West-Afrika naar de Cariben

From 29 november 2025 12:00 until 03 januari 2026 12:00

nov. 29, 2025 - jan. 03, 2026

Ga mee op reis en beleef dezelfde onvergetelijke avonturen die alle bekende zee-reizigers hebben meegemaakt. Dwars over de Atlantische Oceaan naar het adembenemende Caribisch gebied.

Ontdek wat een oceaanoversteek zo speciaal maakt: ervaar de serene stilte en de rust op zee. Om je heen is niets anders dan de zee en de lucht. Misschien maak je kennis met speelse dolfijnen, majestueuze walvissen en andere fascinerende zeedieren die je tegen kunt komen op het midden van de oceaan.

Ga mee met deze schitterende oceaanoversteek en beleef spectaculaire avonturen. Laat je verrassen door het leven aan boord van een Tall Ship en de bijzondere gebeurtenissen op zee.

NU BOEKEN

Dit maakt deze reis uniek

Welkom aan boord
Je stapt aan boord van het schip op de Kaapverdische eilanden, waar je vol enthousiasme begint aan je reis. Deze tien tropische en vulkanische eilanden voor de westkust van Afrika zijn allemaal één voor één prachtig. Ze verschillen enorm van elkaar wat het een extra gave bestemming maakt. Voordat we de oceaan oversteken, zullen we één of twee Kaapverdische eilanden bezoeken voordat we de oceaan oversteken. 

Oceaanoversteek
Wanneer de wind gunstig genoeg is, zal de reis vertrekken naar de andere kant van de Atlantische Oceaan. De zee komt tot leven, wie weet spot jij dolfijnen of walvissen rond het schip! Ondertussen leer je onwijs veel aan boord en van de omgeving waar we ons in bevinden. We zitten we met z’n allen in onze gezamenlijke bubbel, weg van de bewoonde wereld en ontwikkelen ons als echte zeilers en wereldreizigers.

Bovenwindse eilanden
Na ongeveer twee weken gebeurt er iets speciaals: er komt land in zicht! Je vaart het Caribisch gebied binnen, een tropische bestemming met prachtige eilanden. Er is nog voldoende tijd om een paar eilanden in dit gebied te verkennen, voordat je doorvaart naar de eindbestemming: Curaçao.

Tropische feestdagen
Wat deze reis ook zeer speciaal maakt, is dat we kerst én oud & nieuw aan boord vieren. Omringd door helderblauw water vier je in de Caribbean de feestdagen, dat maak je maar één keer in je leven mee! 

Jouw Masterskipreis
Ga mee op avontuur: de Atlantische Oceaan over zeilen! Op zee leer je niet alleen over zeilen, maar ook over jezelf. Dit is niet zomaar een reis, het is een persoonlijke ontdekkingsreis, een uitdaging en een avontuur dat je leven verrijkt. 

Jouw koers naar de toekomst begint hier, met Masterskip. Stap aan boord en zet zeil naar jouw horizon.

HOUD ER REKENING MEE DAT:

Bij Masterskip staan levensverandering door persoonlijke ontwikkeling en groepsvorming door tijd door te brengen aan boord van het Tall Ship op de eerste plaats. Excursies en tijd aan land zijn aangenaam maar hebben geen prioriteit. Flexibiliteit is essentieel voor een authentieke zeilervaring met Masterskip. Het doel van deze zeilreis met Masterskip is om van startpunt naar de uiteindelijke bestemming te varen (oceaanoversteek of Caribische reis), voornamelijk door te zeilen en gebruik te maken van gunstige winden. Deze reisroute is een algemene gids en kan worden gewijzigd op basis van factoren zoals het weer, de beschikbaarheid van daglicht, omstandigheden in het vaargebied, scheepsplanning en mogelijkheden om het zeeleven te bekijken of bepaalde plaatsen onderweg te bezoeken. De specifieke route wordt uiteindelijk bepaald door de kapitein, rekening houdend met deze factoren. De kapitein heeft de bevoegdheid om te beslissen of de zeilen of de motor wordt gebruikt voor voortstuwing. Voor bepaalde bestemmingen kan toestemming van nationale autoriteiten nodig zijn om aan land te gaan, deze kan echter niet altijd verkregen worden vóór de publicatie van het reisschema.

Wat krijg je hiervoor terug?

Inclusief & Exclusief

Inbegrepen

Een levensveranderende ervaring!

Al je eten en drinken

Excursies

Een tof docententeam

Masterskip kleding pakket

Uitgesloten

Vlucht

Souvenirs voor je ouders

Eventuele visa

Zakgeld

Eventuele vaccinaties

HOUD ER REKENING MEE DAT:

Onze prijzen zijn exclusief: vliegticket. Masterskip boekt wel je vliegticket en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1.440 euro.

25WS2 - Oceaanoversteek: van West-Afrika naar de Cariben

From 29 november 2025 12:00 until 03 januari 2026 12:00

nov. 29, 2025 - jan. 03, 2026

€ 8.950,00p.p

NU BOEKEN

Interesselijst

Wil jij mee met deze reis, maar kun je nog niet inschrijven? Meld je dan aan voor onze interesselijst. Je komt dan bij ons in het systeem en ontvangt updates over deze reis. Let op: deze interesselijst heeft geen invloed op je definitieve inschrijving, en hiermee is er nog geen plek aan boord voor je gereserveerd.

Ik ben een