Reis 04

Cubareis

Je vliegt van Amsterdam naar Sint Maarten

Eerst bezoek je een aantal verschillende Caraïbische eilanden en ga je hier op expeditie. We verkennen bijvoorbeeld de Maagden-eilanden! Dan maken we een zeiltocht met de passaatwind mee naar het bijzondere land Cuba. Het hoofdeiland Cuba is twee en een half keer zo groot als Nederland en is het grootste eiland in de Caraïbische zee. Grijp deze kans om nog de oude sfeer van Cuba mee te maken, want de ontwikkelingen in dit land gaan razendsnel. Onze nautische crew en docenten gaan samen met jou op avontuur, want dit is de tweede keer dat we met Masterskip naar Cuba gaan. De centrale lessen tijdens deze reis zijn naast de natuurprofielen ook gericht op leerlingen met een E&M profiel. Deze reis staat in het teken van heerlijk zeilen op de passaatwind, expedities op eilanden en het ontdekken van nieuwe culturen.

Kom in aanraking met de cultuur van Cuba

1500 zeemijl

3 landen

37 dagen

Over deze reis

Deze reis vertrekt op woensdag 20 februari van Schiphol. Je komt op zaterdag 30 maart terug op Schiphol.

 

De prijs van deze reis is € 6.175,-

 

Onze prijzen zijn inclusief: vluchten, full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket.

 

Reisdata onder voorbehoud van beschikbare vluchten, de route is weer- en wind afhankelijk.

 

Inschrijven voor informatie- bijeenkomst

Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten. Tijdens elke informatiebijeenkomst zijn een onderwijscoördinator of docent en ambassadeurs aanwezig die jou alles kunnen vertellen over de avontuurlijke zeilreizen, het leven aan boord en het onderwijs.

Schrijf je in

Voorlopig inschrijven

Hiermee schrijf je je onder voorbehoud in. Je zit nergens aan vast. Misschien ben je er nog niet helemaal zeker van of het gaat lukken met bijvoorbeeld financiën of toestemming van school. Zodra jouw gekozen reis vol raakt, nemen we contact met je op.

Schrijf je voorlopig in

Definitief inschrijven

Heb je toestemming van je ouders, school en ben je helemaal zeker van je deelname? Schrijf je dan definitief in.

Schrijf je definitief in