Reis 03

Caribische ontdekkingsreis

Je vliegt van Amsterdam naar St. Maarten

De eerste zeiltocht over de Caraïbische Zee zal hoogstwaarschijnlijk naar de eilandengroep van de BVI’s zijn. Bij goed weer bezoeken we daar de indrukwekkende Bath’s.

Je maakt op deze reis zeiltochten van twee tot vijf dagen afgewisseld met een bezoek aan eilanden zoals Grenada, St.Lucia en Dominica. Hier worden hikes georganiseerd bijvoorbeeld naar de ‘Boiling Lake’ hoog in de bergen. Je ontdekt prachtige natuur, komt in contact met de cultuur van de eilanden en doet mee aan een uitwisseling met een lokale school. Een BBQ op het strand mag niet ontbreken. Deze reis staat in het teken van relaxt zeilen, het leren kennen van culturen en op expeditie naar tropische eilanden!

 

Ontdek de natuur van verschillende Caraïbische eilanden

1200 zeemijl

6 landen

35 dagen

Over deze reis

Deze reis vertrekt op vrijdag 11 januari vanaf Schiphol. Je komt op zaterdag 16 februari terug op Schiphol.

 

De prijs van deze reis is € 6.350,-

 

Onze prijzen zijn inclusief: vluchten, full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket.

 

Reisdata onder voorbehoud van beschikbare vluchten, de route is weer- en wind afhankelijk.

Inschrijven voor informatie- bijeenkomst

Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten. Tijdens elke informatiebijeenkomst zijn een onderwijscoördinator of docent en ambassadeurs aanwezig die jou alles kunnen vertellen over de avontuurlijke zeilreizen, het leven aan boord en het onderwijs.

Schrijf je in

Voorlopig inschrijven

Hiermee schrijf je je onder voorbehoud in. Je zit nergens aan vast. Misschien ben je er nog niet helemaal zeker van of het gaat lukken met bijvoorbeeld financiën of toestemming van school. Zodra jouw gekozen reis vol raakt, nemen we contact met je op.

Schrijf je voorlopig in

Definitief inschrijven

Heb je toestemming van je ouders, school en ben je helemaal zeker van je deelname? Schrijf je dan definitief in.

Schrijf je definitief in