Reis 01

Biskaje – Atlantische eilandenreis

Stap aan boord van de Wylde Swan in Harlingen en ga op weg naar het zonnige Zuiden.

Laat je uitzwaaien door familie en vrienden en zeil via het subtropische bloemeneiland Madeira naar Tenerife, dat voor de westkust van Afrika ligt.

Op de Golf van Biskaje kom je in het zeeritme en zie je de wereld om je heen veranderen. Het wordt langzaam warmer en na een week kunnen de korte broeken aan. Intussen maak je vrienden voor het leven en leer je jouw plek aan boord door de wisselende omstandigheden goed kennen. Het weer bepaalt de route. Zo wachten we gunstige wind af voor de oversteek van de Golf van Biskaje. Dit voor zeilers speciale deel van de Atlantische Oceaan is vermaard vanwege de hoge zeeën. Maar het is ook een bekende locatie voor het spotten van walvissen en dolfijnen. Verder doe je prachtige plaatsen aan in Noord-Spanje en Portugal. Hier worden excursies georganiseerd bijvoorbeeld naar Santiago de Compostela en Lissabon. Deze reis staat in het teken van verschillende culturen, stoer zeilen en mooie hikes.

Een stoere zeilreis naar de Atlantische Oceaan

2000 zeemijl

6 landen

38 dagen

Over deze reis

Deze reis vertrekt op zaterdag 13 oktober uit Harlingen. Je komt op dinsdag 20 november terug op Schiphol.

 

De prijs van deze reis is € 5.150,-

 

Onze prijzen zijn inclusief: vluchten, full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket.

 

Reisdata onder voorbehoud van beschikbare vluchten, de route is weer- en wind afhankelijk.