Reis 05

Azoren - oceaanreis

Nadat je van Amsterdam naar Havana bent gevlogen ga je aan boord van de Wylde Swan

Het schip zal zo snel mogelijk vertrekken om te beginnen aan de oversteek van de Noord-Atlantische oceaan. Je maakt een lange zeilreis naar de schitterende eilanden van de Azoren, waar je op verkenningstocht gaat. Meestal blijf je een paar dagen op de Azoren, waarna je verder gaat met de oversteek. Afhankelijk van weer en wind doe je Zuid-Engeland of Frankrijk aan, om vervolgens in Nederland aan te komen. De aankomst zal in Harlingen zijn, waar je wordt onthaald als een ware zeezeiler! Deze reis staat in het teken van veel zeilen en mooie centrale lessen aan boord.

Voor deze reis moeten we het voorbehoud maken dat de aankomsthaven nog kan veranderen. Dit omdat het vaarschema van de Wylde Swan voor de zomer van 2019 nog niet bekend is. Pas in oktober 2018 kunnen wij zeggen of de aankomst in Harlingen is óf in een Franse haven, waarna je met de bus naar Nederland zult reizen.

Rolling home! De terugreis van Cuba naar Nederland

4700 zeemijl

4 landen

52 dagen

Over deze reis

Deze reis vertrekt op woensdag 3 april van Schiphol. Je komt op zaterdag 25 mei met de Wylde Swan aan in Harlingen. Let op: aankomsthaven onder voorbehoud: mogelijk kom je aan in een Franse haven en reis je met de bus terug naar Nederland.

 

De prijs van deze reis is € 7.150,-

 

Onze prijzen zijn inclusief: vluchten, full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket.

 

Reisdata onder voorbehoud van beschikbare vluchten, de route is weer- en wind afhankelijk.

Inschrijven voor informatie- bijeenkomst

Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten. Tijdens elke informatiebijeenkomst zijn een onderwijscoördinator of docent en ambassadeurs aanwezig die jou alles kunnen vertellen over de avontuurlijke zeilreizen, het leven aan boord en het onderwijs.

Schrijf je in

Voorlopig inschrijven

Hiermee schrijf je je onder voorbehoud in. Je zit nergens aan vast. Misschien ben je er nog niet helemaal zeker van of het gaat lukken met bijvoorbeeld financiën of toestemming van school. Zodra jouw gekozen reis vol raakt, nemen we contact met je op.

Schrijf je voorlopig in

Definitief inschrijven

Heb je toestemming van je ouders, school en ben je helemaal zeker van je deelname? Schrijf je dan definitief in.

Schrijf je definitief in