Reis 01

Oceaanreis naar het Caribisch gebied

Stap aan boord in Noord-Spanje en zeil de oceaan over naar het Caribisch gebied.

Treedt in de voetsporen van Columbus! Deze reis gaat van start in Galicië, Noordwest Spanje. Je begint met een excursie naar Santiago de Compostella en ontdekt het prachtige Atlantische landschap. De kust van deze afgelegen regio bestaat uit vele eilandjes, inhammen, mooie witte zandstranden, maar ook woeste rotskusten. Dan vaar je via het subtropische bloemeneiland Madeira naar Tenerife, dat voor de westkust van Afrika ligt. De eerste twee weken van deze reis vaar je aan de Europese en Afrikaanse kant van de Atlantische Oceaan. Eind november steek je met de gunstige passaatwinden de oceaan over naar het Caribisch gebied. De oversteek duurt 2,5 tot 3 weken en afhankelijk van de snelheid van de oversteek heb je nog tijd om in het Caribisch gebied één of meerdere eilanden te ontdekken. Je vliegt terug van Sint Maarten naar Amsterdam.

Op de deining van de Atlantische Oceaan naar het Caribisch gebied

3800 zeemijl

5 landen

40 dagen

Over deze reis

Deze reis vertrekt op zaterdag 9 november, vervoer naar Noord-Spanje per vliegtuig (Porto) en bus. De vertrekhaven is waarschijnlijk Sanxenxo.

Je komt op woensdag 18 december terug op Schiphol.

 

De prijs van deze reis is € 7.350,-

 

Onze prijzen zijn inclusief: vluchten, full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket.

Alle routes zijn weer- en wind afhankelijk.

 

Reisdata onder voorbehoud van beschikbare vluchten, de route is weer- en wind afhankelijk.